Tisková zpráva IVČRN k napadení našich aktivistů muslimy při výkonu petičního práva dnes v Olomouci

Islám v České Republice nechceme
Islám v České Republice nechceme

Islám v České republice nechceme
29. 5. 2015, Praha
Členové sdružení IVČRN byli při sběru podpisů pod petici proti kvótám na imigranty napadeni dvacítkou muslimů. Na místě zasahovala čtyři policejní auta.
Dva aktivisté zrovna rozbalovali petiční stánek s peticí proti kvótám na imigranty, když byli napadeni organizovanou skupinkou přibližně 20 muslimů. Mladí muslimové na Horním náměstí v Olomouci již na aktivisty čekali. Už ve čtvrtek je totiž na stejném místě několik z nich obtěžovalo a vulgárně uráželo.

Křičeli mimo jiné:
„Nemůžete nás tu nechtít. Máme tolik peněz, že to tu celé koupíme.Za pár let budete naši otroci!“
Následující den v pátek kolem 15 hodiny byli dva aktivisté Eva Hrindová, zakladatelka skupiny Naštvané matky a člen IVČRN Petr Bukvaj napadeni mladými muslimy. Ti přišli a s velkým k začali do všeho kopat a petiční stánek tak poničili. Zastavil je až rázný přístup policistů, kteří útočníky zpacifikovali. Na místo kvůli jejich útoku musely přijet čtyři hlídkové vozy. Napadení členové IVČRN následně podali na muslimské útočníky trestní oznámení. Tito „kultivovaní a umírnění“ muslimové – studenti naší české vysoké školy – ukázali tolik fanatismu a agrese, že se musíme ptát: Jak se budou chovat ti nekultivovaní fundamentalisté?
Nenecháme se zastrašit, naopak. Toto je důkaz toho, že čím více muslimských imigrantů, tím méně bude na ulicích bezpečno. Po celé ČR stále a veřejně organizujeme sběr podpisů pod petici proti kvótám na imigraci, které znamenají 30 000 imigrantů do ČR každý rok.

Děkujeme všem, kteří podepsali. Pokud jste tak ještě neučinili, můžete nyní: https://www.ivcrn.cz/petice2015.pdf
Více informací zde: https://www.facebook.com/ivcrnolomouc
Artur Fišer, tiskový mluvčí IvČRN